Dr. Babak Pakbin
Wissenschaftlicher Mitarbeiter
Sprechzeiten: nach Vereinbarung
E-Mail: b.pakbin@tum.de
Telefon: +49 (89) 289 13498
Anschrift: Technische Universität München, Fakultät für Chemie, Werner Siemens-Lehrstuhl für Synthetische Biotechnologie (WSSB), Lichtenbergstraße 4, 85748 Garching
Raum: CH7, Raum 36422
Curriculum vitae
Seit 01/2023: Wissenschaftlicher Mitarbeiter am Werner Siemens-Lehrstuhl für Synthetische Biotechnology
- Projekt: VALUABLE
09/2015 – 07/2020: Promotion (PhD), Universität von Teheran
- Fachgebiet: Food Safety and Microbiology
- Promotion zum Thema: Identification of Escherichia coli serotype O157:H7 and Shigella species in food samples by high resolution melting analysis (HRMA)
09/2010 – 09/2012: Master of Science, Universität von Teheran
- Studiengang: Food Science
- Masters Thesis: Microbiological and physicochemical properties of a traditional cheese produced in Qazvin city, Iran
02/2007 - 09/2010: Bachelor of Science, Qazvin Islamic Azad University
- Studiengang: Food Science and Technology
- Bachelor's Thesis: ---