Dr. Babak Pakbin

Wissenschaftlicher Mitarbeiter

Sprechzeiten: nach Vereinbarung

E-Mail: b.pakbin@tum.de

Telefon: +49 (89) 289 13498

Anschrift: Technische Universität München, Fakultät für Chemie, Werner Siemens-Lehrstuhl für Synthetische Biotechnologie (WSSB), Lichtenbergstraße 4, 85748 Garching

Raum: CH7, Raum 36422

ORCID

Curriculum vitae

Seit 01/2023: Wissenschaftlicher Mitarbeiter am  Werner Siemens-Lehrstuhl für Synthetische Biotechnology

09/2015 – 07/2020: Promotion (PhD), Universität von Teheran

  • Fachgebiet: Food Safety and Microbiology
  • Promotion zum Thema: Identification of Escherichia coli serotype O157:H7 and Shigella species in food samples by high resolution melting analysis (HRMA)

09/2010 – 09/2012: Master of Science, Universität von Teheran

  • Studiengang: Food Science
  • Masters Thesis: Microbiological and physicochemical properties of a traditional cheese produced in Qazvin city, Iran

02/2007 - 09/2010: Bachelor of Science, Qazvin Islamic Azad University

  • Studiengang: Food Science and Technology
  • Bachelor's Thesis: ---